NAZAJ DOMOV

Slikovni dostop do podjetja. Kočevje.

Kontaktne informacije se nahajajo na tej strani.

Kočevje se nahaja v JV delu Slovenije, 60km južno od Ljubljane. Manjše mesto z 10000 je središče kočevske občine in tega dela Slovenije.

 

ITAS-CAS predstavlja del tradicionalne kovinarske industrije v Kočevju, ki je med tranzicijo praviloma ugasnila. Predstavlja opcijo koristnega znanja za družbo, saj štipendira in sodeluje na občinskem nivoju tehnične stroke. Zaradi potreb po kvalitetnih proizvodnih in konstrukcijskih delavcih sodeluje s Srednjo šolo Kočevje.

 

Zemljevidi

Za enostavnejše lociranje so navoljo manjši zemljevidi. Kliknite nanje za podrobnosti.

 

Če se odpravljate na pod do našega podjetja in nas kljub navodilom težko najdete lahko vedno pokličete na centralo podjetja na številko

    +386 1 893 95 10.

PDF datokeka s slikami za dostop do podjetja

Lokacija podjetja

                                                             gor      dol

    

V Kočevje se lahko pripeljete iz treh glavnih smeri. Ljubljanske in novomeške ter reške (Petrina-Brod na Kolpi/meja HR). Za opis je najlažje predstaviti dve večji stavbi, ki sta dobro vidni že iz glavne ceste. Nahajamo se med avtobusno postajo in trgovskim centrom TUŠ. Če prihajate iz ljubljanske ali novomeške strani se peljete po glavni cesti proti mejnemu prehodu s Hrvaško. V centru mesta se peljete mimo avtobusne postaje še kakšnih 300m, nato pa po trgovini Hardi zavijete levo na ožjo cesto med HARDI-jem in manjšim lokalom. Takoj za lokalom se cesta razširi in po tem dvorišču se peljete naravnost do vrat podjetja. V primeru da ste se pripeljali že do TUŠ centra in prihajate iz ljubljanske ali novomeške smeri, potem ste zgrešili. Obrnite se in si oglejte napotke za dostop iz reške smeri. Iz reške smeri se pripeljete v Kočevje in najprej zagledate trgovski center TUŠ. Po TUŠ-u peljete po glavni cesti za Ljubljano še 300m nato pa zagledate trgovino HARDI in tik pred njo zavijete desno med trgovino in manjšim lokalom in nadaljujete pot po dvorišču naravnost do ograde podjetje. Če pa iz reške smeri pripeljete do avtobusne postaje potem pa ste predaleč in morate obrniti. Oglejte si še nekaj slik, da nas boste lažje našli. Naš delovni čas je od 7 do 15 ure, skoraj vedno pa je v podjetju nekdo do 18 ure. Za kasnejši obisk se dogovorite in počakali vas bomo.

V kolikor imate preden prispete do nas še kakšne opravke s UVOZOM ali IZVOZOM na carini v Ribnici, si lahko pomagate z naslednjo stranjo. Samo še opomba, da carina obratuje samo med tednom med 8 in 15 uro.

V Kočevju se nahajajo tri bencinske črpalke za vašega mehanskega konjička. Vse tri so zbrane na začetku Kočevja, če prihajate iz ljubljanske in novomeške smeri, iz reške smeri pa morate skozi celo Kočevje, ki pa ima približno 2km.

Če pa boste pustili prevozno sredstvo pri nas in vas skrbi prevoz, se lahko oglasite na avtobusni postaji od koder vozijo avtobusi redno v Ljubljano in Novo mesto, lahko pa vam tudi rezerviramo prenočišče.

 

SLOVENIJA

Kočevska

Za vas smo vedno na razpolago                            

Povezave:

Nudimo nekaj osnovnih povezav na strani z opisom kočevske in Slovnije. Kočevje nudi muzej, v keterem si lahko ogledate bogato zgodovino. Povezave.

 

 

Osnovni podatki o Sloveniji, geografske značilnosti, vremenske napovedi in ostale novice. Skratka povezave.

 

Za nabavo rezervnih delom ni potreben osebni dostop. ampak se lahko dogovorimo tudi za poštni ali podoben prevoz. Oglejte si našo ponudbo rezervnih delov .

 

Sporočite nam osnovne informacije o vaših potrebah, podrobneje jih bomo razdelali. Za dokumentacijo kliknite tu.

Hitri napotki

Nekaj nasvetov, da stvari lahko lažje potekajo.

  • Za ponudbe se obrnite na direktorja Kljun Zdravka, ki vam vam bo z veseljem svetoval
  • če imate opravka s finančim delom, kontaktirajte gospo Šolar Vesno
  • v kolikor izvažate ali uvažate naše izdelke se obrnite na gospo Koračin Borjo
  • za dogovore o izvedbi manjših proizvodnih storitev pa se posvetujte z vodjo proizvodnje Pantar Iztokom.
  • Za telefonske številke in ostake podatke o firmi si poglejte na tej strani ali pa kontaktirajte gospo Frangež Kastelic Janjo.

ITAS-CAS d.o.o.   Reška c. 13c   SI-1330, Kočevje      T:+386 1 893 95 10   F:+386 1 893 95 30      info@itas-cas.si